218

Bár rosszul alszol, és a legkisebb zajra is felriadsz, az éjszaka békésen telik. A nap első sugarai már az úton találnak. Egy órán keresztül gond nélkül haladsz, mígnem tükrödben két motort látsz közeledni. Sajnos a benzinszállító nincs hátrafelé ható fegyverekkel felszerelve, de fülkéjének tetején motorral irányított géppuska van. Ahogy a motorosok közelebb érnek, látod, hogy mindketten nyílpuskákkal vannak felfegyverkezve. Kétoldalt elhúznak melletted, és íjukkal célba veszik első kerekeidet. Géppuskáddal előbb a bal oldali motorost veszed célba. Dobj két kockával. Ha az összeg akkora vagy kisebb, mint Ügyességed, lapozz az 52-re. Ha nagyobb Ügyességednél, lapozz a 324-re.

52.

Gyorstüzelő géppuskád nem téveszti el a célt, a motor lerepül az útról, és egy fának csapódik. De a vezetőjének még van annyi ideje, hogy nyílpuskájával kilője az első kerekedet. A benzinszállító ijesztően csúszkál. Kétségbeesetten birkózol a kormánykerékkel, hogy nagy nehezen az úton tartva megállítsd a járművet. Ezután a kabinból figyeled, mit tesz a másik motoros. A benzinszállító mögé áll, és onnan kiabál, hogy hagyd el a kabint. Néhány szóval válaszolsz csupán, de ezek nem hagynak kétséget afelől, mit tartasz a javaslatáról. - És mit szólnál egy párbajhoz, he? - kiált a másik. - Minden a győztesé. - Ha elfogadod a javaslatot, lapozz a 164-re. Ha inkább a kabinban maradsz, lapozz a 190-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2010.01.10. 14:15 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr381661125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása