Az első MAGUS kötet után, gondoltam rögtön elolvasom a másodikat is. Most egy második szintű harcos bőrébe bújhatunk. A szabályok szinte ugyanazok maradtak, annyi kivétellel, hogy megjelent egy új képesség a pszi. Sokszor nem lehet használni a könyvben, akkor is csak a bizonyos jellel megjelölt fejezetpontoknál. Ilyenkor 20-at kell adni az adott fejezethez, hogy megtudd miket választhatsz. Szerintem annyira nem hiányzott, főleg nem egy harcos kasztos könyvben. Azt a 15-20 fejezetpontot másra is el lehetett volna "költeni". A képek viszont komolyabbak lettek, ez tetszett. Jól illeszkednek a történetbe és részletesen ábrázolják az adott fejezetpontot.

A nyomozós történet sajnos hasonlít az előzőre és a helyszín szintén egy város. Az elején ellopnak tőled valamit és ezt kell megtalálnod nyomok után kutatva a városban. Végülis nem rossz, izgalmas, harc is több van benne és ez a város nem tűnik annyira züllödtnek, mint az előző könyvben lévő. Van lehetőség egy kis minikalandra is a történetben. Ami nem tetszett, és számomra teljesen lerontotta az élvezetet, az a végén lévő labirintusban való bolyongás, kár volt érte. :(

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2010.11.18. 14:30 Szólj hozzá!

Címkék: fantasy magus kígyófészek

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr842457147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása