Ma sikerült befejeznem a könyvet. Szerintem aránylag hosszú, bár kicsit lineáris a történet, nincsenek igazán nagy döntések benne. Előbb vagy utóbb az író úgyis ráterel a következő "lépcsőre", és megint találkoztam felesleges választásokkal. Kár értük, mert különben izgalmas a könyv, akciódús az autócsatákkal, ha van türelmed végigdobálni a harcokat. :) Van benne egy érdekes rész, amikor bombákat kell hatástalanítani, ezt érdekesen oldották meg próbadobásokkal, mert időre megy. No meg a végső ütközet előtt is van egy olyan rész, hogy 10 fejezetpont alatt be kell ülnöd az autóba, különben meghalsz.

Amit még hiányoltam, azok a városos jelenetek (vagy csak elkerültem volna?). Ellentétben Az országút harcosával és a Száguldó harcossal, itt vannak még/már városok, működik valamilyen szinten a civilizáció, mégsem tudjuk felfedezni őket. Remélem a többi részt is be tudom szerezni valamikor.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2010.11.24. 15:20 Szólj hozzá!

Címkék: autós car wars fuels gold

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr782470455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása