Ez a harmadik próbálkozásom, most már neki is álltam térképet rajzolni. Ez mindig elűzi a játék monotonitását, amikor már sokadszorra állok neki egy könyvnek. Segít megérteni a könyv szerkezetét és eltüntetni a fehér foltokat. Mindig érdekes, amikor az utak később megint összefutnak. Sajnos most nagyon rossz tűzerőt dobtam (jaj, mivel most egyszerre írtam meg a három bejegyzést elfelejtettem megemlíteni az elsőnél, hogy ebben a könyvben az autónknak is vannak képességei tűzerő és páncélzat formájában), így nem csoda, hogy a homokfutók széjjel lőttek.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2007.11.19. 09:10 7 komment

Címkék: az országút harcosa

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr65231731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.16. 15:44:34

Na közbe rájöttem, hogy a Remület vagy rettegés háza volt a legnehezebb kalandjáték. Asszem az volt olyan, hogy ha valahol nem csináltál meg valamit, akkor már véged volt, de még egy órát eljátszottál vele.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2008.02.20. 00:26:36

Az elátkozott ház
voltak benne félelempontok is és sok hirtelen halál fejezetek :)

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2008.02.27. 00:53:01

Jé, ilyen blog is van (ez általános rácsodálkozás az egész blogra)? Én is imádtam azeket a könyveket, még egy hiányzik az alapsorozatból meg egy a négykötetes spinoffból, kutatok utánuk antikváriumokban. Természetesen, mint mindenki, jó pár klónt is írtam a fióknak.

Koimbra: Nálam is a Rettegés Háza viszi a pálmát, mint legnehezebb könyv. Régen többször nekimentem és soha nem jött össze, csak pár hónapja sikerült befejeznem. Mondjuk ugyanígy vagyok a Vértengerekkel is, ott nem kunszt a végére jutni, de eléggé kicentizték az elegendő pénz megszerzéséhez az útvonalakat, amit még nem találtam meg, sosincs elég lóvém a végén.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2008.02.29. 15:14:39

Melyik hiányzik az alapsorozatból?Antikváriumban lehet,hogy meg lehet találni,vagy körbe nézek az ismerőseim között. Bár ez itt nem a reklám helye,de Budán a Silverlandben szoktak lenni régi KJK-ák is egész jó állapotban.

Rettegés háza halál,most még nem tartok ott. :) Mióta újrakezdtem őket játsztani (most még csak az Országútnál tartok) rájöttem, hogy ha az ember BECSÜLETESEn játszik, akkor minden könyv nehéz. :)

lvl · http://roguelike.blog.hu 2008.04.14. 12:25:37

.. a 'Mad Max 2' kései megbámuláskor kellett rádöbbennem, h ez a (régi nagy kedvenc) amannak a megzenésítése. és tényleg: 'Roda Warrior' itt, 'Road Warrior' ott. egy az egyben ugyanaz (azért a könyvet kicsit feldúsították cselekménnyel)

anno hogy csodálkoztam, hogy mennyire kilóg a kardozós vonalból. persze ezért (is) lehetett annál inkább szeretni..

lvl · http://roguelike.blog.hu 2008.04.14. 12:26:25

*'Road Warrior' itt, 'Road Warrior' ott

nem kéne közben ebédelni, mi0

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2008.04.18. 01:25:53

Nekem is a kilógósak a kedvenceim, mint pl a Robotkommandó vagy a Találkozás Fearrel.
süti beállítások módosítása