Egyéb problémák miatt ma elkezdtem beleolvasni a "Midnight Rogue" című könyvbe mindenféle kockadobálás nélkül, viszont egy szótárral az oldalamon. :) Sajnos ez a könyv nem jelent meg magyarul, de még németül sem. Ha majd egyszer eljutok odáig, hogy szabályosan elolvasom, biztos, hogy fel fog kerülni a top 5-ös listámra. :) Mert a hangulata nagyon magával ragadó, a rajzok is segítenek nekünk ebben. Itt egy rosszfiú bőrébe bújunk, aki egy tolvaj gyakornok és be kell bizonyítanunk a Tolvaj Céhnek, hogy rászolgálunk a tagságra. A híres-hírhedt Feketehomok kikötőben kell ismét barangolnunk, de most este. A kalandlapunk is kibővül pár új tulajdonsággal: 7 speciális képesség közül választhatunk 3-at. Utunk során résen kell lennünk, mert minden sötét sikátorban és kapualjban csak a veszély és árulás leselkedik ránk. Idáig most ennyit, megyek vissza olvasni. :)

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2008.06.22. 00:55 2 komment

Címkék: angol midnight rogue éjféli zsivány

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr86532950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi 2008.06.25. 22:50:35

Szia!
Annyit azért hozzátennék, hogy aki mintegy folytatását várja a Tolvajok Városának vagy azt hogy eljuthat olyan részekre is, ahová eddig nem sikerült, az nagyon téved.
A cél a nyomozati munka, különösebb hangsúlyt nem kap Feketehomok kikötő. Tehát pl. nem tudod meglátogatni Azzur Nagyúr palotáját, ha kedved szottyan ilyesmihez.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2008.06.26. 01:19:49

Nekem pl eszembe sem jutott,hogy bemenjek oda. :)
süti beállítások módosítása