217.

A férfit nem zavarja, hogy felé futsz. Tovább énekel valami olyasmit, hogy meg kell tisztítani a földet a dekadens múlt összes maradványától. Épp akkor érsz oda hozzá, amikor a meggyújtott gyufát az Interceptorra akarja dobni. Dobj két kockával. Ha az összeg akkora vagy kisebb, mint Ügyességed, lapozz a 285-re. Ha nagyobb Ügyességednél, lapozz az 50-re.

285.

Ráveted magad a férfira, és lerántod a földre. Esés közben kiütöd a meggyújtott gyufát a kezéből, és megmented a kocsidat. 1 Szerencse pontot nyersz. A férfi átkozódva elszalad. Hagyod futni, fontosabb, hogy megvédd az Interceptort az esetleges többi mániákustól. Nem vesztegeted tovább az időt, és elhajtasz dél felé. Lapozz a 254-re.

254.

Szép vidék tárul eléd a reggeli fényben, de veszélyes is. Nem tudod, hogy az utat nem aknázták-e alá az útonállók, akik ki akarják rabolni az erre járókat. Dobj egy kockával. Ha 1-et, 2-t vagy 3-at dobsz, lapozz a 129-re. Ha 4-et, 5-öt vagy 6-ot, lapozz a 101-re.

Na, hanyast dobjunk?

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.05.05. 17:15 1 komment

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr51104534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.05.07. 04:16:52

Kár a benzinért, a kocsiba is önthette volna :P
süti beállítások módosítása