Ma végre befejeztem. Ez volt az első könyv, amit végig vittem szabályosan. Ráadásul elsőre. :) Tehát nem tartozik a nehezek közé. Mondjuk az is sokat segített, hogy emlékeztem egy-két dologra és az, hogy 12-es ügyességet dobtam ki az elején. Viszont a szerencsém csak 9-es volt és párszor megjártam, mert sok benne a szerencsepróba. Nincs benne sok ellenfél és csak a végén durvulnak be. Akkor viszont akár 11-es ügyességük is lehet. Lehet mégegyszer nekiállok, mert a térképet jó lenne megcsinálni. Ebben is van egy labirintus, ami eléggé megkavar, de nem annyira, mint a Tűzhegyben. :)

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2008.06.15. 08:35 3 komment

Címkék: a gyíkkirály szigete

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr2519013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuchspeter 2008.07.05. 11:33:23

én is most nyáron tervezem, hogy nekiállok végigvinni a sorozatot az elejétől.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.04.13. 03:26:47

Nekem is az volt az első, amit végigvittem. Mondjuk én annyiban csalok hogy maxos értékekkel szoktam indulni, de vannak így is olyan könyvek amik nagyon nehezek, lásd A varázsló kriptája, vagy a Hóboszorkány barlangja.

Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, sok szép régi emléket idéz fel :)

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.13. 10:17:15

Örülök,hogy rátaláltál,mond el ismerőseidnek is :) és gyere gyakrabban. :)
Ja,a varázsló kriptája nagyon nehéz és ráadásul abban van a legtöbb hirtelen halál fejezet.Azokat nem szeretem. Szerintem épp mérges volt az író,amikot csinálta a könyvet. :))))
A Hóboszorkánnyal már régen játszottam,de az eléggé hangulatos. Bár ott is amikor szembekerülsz a boszival és játszanod kell valami játékot,ott is meghalsz könnyedén.
süti beállítások módosítása