156.

Igen, mintha ezt mondtad volna az előbb is, csak hát soha nem halottam róluk - mondja a tetovált. - Remélem, nem mindegyikőtök versenyez ilyen jól. Gondolom még találkozunk. - S ezzel legnagyobb megkönnyebbülésedre otthagy, és továbbhajtasz a földúton a főút felé. Ott jobbra fordulsz, délnek. Lapozz a 207-re.

207.

Egy kézzel írott tábla mellet zúgsz el. - "Peter a motorok doktora. Egy mérföld balra." - Lelassítasz, és megállsz egy kőből épült ház előtt, amely mellett rozsdamentes acélból emelt műhely van, tetején felirattal: - "Gyertyakulcs Peter." Néhány kocsi parkol az udvarban, és ahogy megállsz, egy vékony, sápadt férfi bukkan elő a műhelyből. Olajos szerelőruha van rajta, és baseballsapka. Int üdvözlésül, majd így szól: - Szép kocsi. Biztosan jó gyors is. De még gyorsabb lenne, ha én kezelésbe venném. Ha érdekel a dolog, hitelben és javakban kell fizetned. Jó munkát végzek. - Ha megbízod a szerelőt, hogy tuningolja fel a motort, lapozz a 28-ra.

Ha elutasítod az ajánlatát, és továbbhajtasz dél felé, lapozz a 88-ra.

 

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.06. 09:30 1 komment

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr41166684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.06.08. 12:07:58

Peter jó fiú, tuningolja csak fel a motort :)
süti beállítások módosítása