177.

 

Körülbelül nyolcvan kilométert hajtasz a sivatag peremén, mire egy nagyobb elágazáshoz érsz. Elhagyott kocsik torlaszolják el előtted az utat, ezért úgy döntesz, hogy jobbra fordulsz dél felé. Lapozz a 46-ra.

46.

 

Egymás után teszed meg a kilométereket, és közben a benzinóra mutatója egyre süllyed, míg végül üres tankot jelez. Ha van egy teli tartályod az Interceptorban, lapozz a 310-re. Ha nem sikerült benzinre szert tenned, lapozz a 364-re.

310.

Megállítod a kocsit, és a kanna tartalmát beöntöd a tankba. Tudod, hogy nincs elég üzemanyagod San Anglóig, és azon tűnődsz, hol fogsz ebben a sivatagban benzinhez jutni. Nyomaszt a gondolat, s másra sem tudsz gondolni, miközben újra elindulsz. Lapozz a 115-re.

 

115.

Jó egy órát haladsz anélkül, hogy életnek jelét látnád, mígnem két porfelhőt pillantasz meg az út két oldalán. Feléd közelednek, s amint közelebb érnek, látod, két homokfutó az, s mindkettőn géppuska van. Mihelyt lőtávolságba kerülnek, rögtön tüzet nyitnak rád.

 

Első Homokfutó         TŰZERŐ 7  PÁNCÉLZAT 10

Második Homokfutó   TŰZERŐ 8  PÁNCÉLZAT 11

 

Ebben a harcban mindkét homokfutó külön tüzel rád minden fordulóban, s választanod kell, te melyikükkel küzdesz meg előbb. A másik ellen a szokásos módon veted be Támadóerődet, de nem rongálod meg, akkor sem, ha a te Támadóerőd nagyobb. Vedd úgy, hogy a golyója nem talált el. Természetesen ha az ő Támadóereje nagyobb, golyója kárt okoz az Interceptorban. Ha győzöl, lapozz a 194-re.

 

194.

Mindkét homokfutó lángba borul. Úgy döntesz, hogy elhúzol, amilyen gyorsan csak lehet. Nyolcvan kilométerrel délre egy sor lapos síkságban végződő hegyet látsz kiemelkedni a sivatagból. Az út e hegyek egyikéhez vezet, de van egy másik út is, amelyen kelet vagy nyugat felé fordulhatsz. Ha balra fordulsz, lapozz a 257-re. Ha jobbra, lapozz a 211-re.

 

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.10. 20:50 1 komment

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr561177564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.16. 21:09:00

Ba...
jobb...
áh, legyen inkább bal
süti beállítások módosítása