277.

 

A csomagtartó teteje kipattan, és egy golyóbiztos mellényt találsz benne. 1 Szerencse és 1 Ügyesség pontot nyersz. Dzsekid alá fölveszed a mellényt, és visszaszállva kocsidba elhajtasz. Lapozz a 49-re.

49.

Furcsa kinézetű jármű parkol előtted az úton. Mintha egy kis teherautót úgy alakítottak volna át, hogy egy görög harci szekérre emlékeztessen, még vágóélek is vannak a kerekeihez szerelve. Erőteljes, félmeztelen férfi áll a platón, fejét gladiátorsisak fedi, kezében dupla csövű géppisztoly van. Int a vezetőnek, hogy induljon feléd. Nincs más választásod, mint megküzdeni ezzel a modern gladiátorral.

 

Harci szekér         TŰZERŐ 9      PÁNCÉLZAT 15

 

 

Ha győzöl ebben az Autós Csatában, lapozz a 91-re.

91.

 

Olyan gyorsan haladsz dél felé, amilyen gyorsan csak tudsz, s közben rádiódat csavargatod, remélve, hogy sikerül kapcsolatot létesítened San Anglóval. Ám csak a légköri zörejeket hallod. Mégis bekapcsolva hagyod a rádiót, hátha téged hívnak. Jó tizenöt kilométer múlva újabb elágazáshoz érsz. Valaki egy táblát erősített ide. Motor és karosszériajavítások állj rajta durva kézírással, és egy nyíl, amely kelet felé mutat. Ha erre fordulsz, lapozz a 230-ra. Ha inkább továbbmész délnek, lapozz a 301-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.21. 15:00 1 komment

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr941198677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.06.23. 00:14:10

Nézzünk be a karosszériajavítóhoz :)
süti beállítások módosítása