230.

 

Úgy harmincméternyire az úttól kis fehér épület van, amely körül félig szétszedett kocsikat látsz. Ajtók, kerekek, sárhányók, motorok, sebességváltók, ülések mindenütt, s középen egy férfi dolgozik egy kocsin. Egy ajtót hegeszt, s szikrák repkednek körötte. Annyira a munkájára figyel, hogy nem hallja érkezésed. Ha meg akarod beszélni vele, hogy javítsa meg az Interceptort, lapozz a 15-re. Ha inkább továbbhajtasz, lapozz a 259-re.

15.

 

A férfihoz lépsz, és megszólítod. Nyugodtan kikapcsolja a hegesztőpisztolyt. - Nem ilyen rohadt sivatagi melegbe való munka ez - mondja. - De hát így békén hagynak. Nem állok senki pártjára, megjavítom bárki kocsiját. Ha azt akarja, hogy javítsam meg a magáét is, 200 hitelbe kerül. - Ha meg tudod fizetni az árat és meg is akarod javíttatni a kocsidat, lapozz a 169-re. Ha elutasítod az ajánlatot és továbbmész kelet felé, lapozz a 259-re.

169.

A férfi egy jó órát dolgozik, külön vaslemezeket szerel föl, és ahol lehet, befoltozza a lyukakat. Az Interceptor borzasztóan néz ki, de legalább jobban védve van. 10 páncélzat pontot nyersz. Megköszönöd a jó munkát, kifizeted a férfit, és továbbmész keletnek. Lapozz a 259-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.23. 14:15 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr301203321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása