291.

Az álarcos egy mahagónidobozt vesz ki a busz vezetőfülkéjéből. Két gyönyörű régi párbajpisztolyt van benne. - Válassz - mondja, feléd nyújtva a fegyvereket. Elveszed az egyiket, és kezeden egyensúlyozva próbálgatod a súlyát. Aztán egymásnak háttal felálltok, és a férfi elmondja a szabályokat. Tíz lépést tesztek meg, aztán megfordultok és tüzeltek. Nagy lélegzetet veszel, és hangosan számolod a lépéseket. Amikor megfordulsz, látod, hogy az álarcos szemben áll veled, és pisztolyával célba vett. Mindketten egyszerre lőttök.

Párbajhős         ÜGYESSÉG 9        ÉLETERŐ 9

 

Egy fordulót játssz le a Tűzharc szabálya szerint. Ha túlélted a párbajt, lapozz a 208-ra.

208.

 

Megtiszteltetés volt, hogy ilyen civilizált módon küzdhettem meg veled, mondja a férfi, és hozzáteszi, hogy miután átmész az alagúton, egy kanyargós kanyonba érsz, s vigyázz, mert sűrűn van hegyomlás. Megköszönöd a fura alak tanácsát, és mihelyt buszával eláll az útból, behajtasz az alagútba. És valóban egyre kanyargósabb hegyi úton haladsz. Lapozz a 196-ra.

196.

 

Emlékszel a férfi tanácsára, és nagyon lassan haladsz a kanyonban, miközben figyeled, nem hullanak-e a sziklák. Hirtelen fenyegető morajlást hallasz magad előtt. Megállsz. Hegyomlás van előtted, sziklák, kövek zuhannak az útra. De hamarosan véget ér, és mivel az utat nem torlaszolják el teljesen a kövek, továbbhaladsz. Lapozz a 351-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.30. 12:05 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr711217542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása