158.

Beindítod az Interceptort, és szembefordulsz támadóiddal. Egy felspécizett furgont világítanak meg fényszóróid. A kocsi karosszériájához vastag acéllemezeket erősítettek, és az egyik lökhárítójából hegyes öklelőrúd áll ki. Az öklelő két oldalán kikandikáló géppuskák hirtelen tüzet nyitnak rád.

 

Furgon                   TŰZERŐ 10      PÁNCÉLZAT 19

 

 

Túl közel vagy ahhoz, hogy rakétát lőhessél ki, még ha maradt, sem tudod most felhasználni. Kénytelen vagy géppuskáddal viszonozni a tüzet. Ha túlélsz három fordulót az Autós Csatában, lapozz a 67-re.

67.

Mint két bajvívó lovag támadtok egymásra, villogó géppuskával felszerelt járművetekkel elzúgtok egymás mellett, majd megfordulva ismét egymásra támadtok. De a furgon hirtelen oldalt kanyarodik, hogy nekivágódjon az Interceptornak. Elrántod a kormányt, hogy kikerüld. Dobj két kockával. Ha az összeg akkora, vagy kisebb, mint ügyességed, lapozz a 200-ra. Ha nagyobb, mint ügyességed, lapozz a 248-ra.

200.

Sikerül elkerülnöd a frontális ütközést, de a furgon oldalának ütközöl. Hegyes öklelőrúd áll ki belőle, amely áthatol az Interceptor páncélján, és a két kocsi összeakad. A furgon hangosbeszélője azonnal felugat. Az Állat azt üzeni, hogy állj ki vele puszta kézzel, ha nem akarod, hogy tűzharc legyen. Ha kiállsz az Állattal, lapozz a 269-re. Ha a tűzharcot választod, lapozz a 102-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.08.07. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr361292621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása