Úgy látszik senki sem akart választani, ezért én választok és a kézitusát választom az Állattal. :)

269.

Kiáltasz, hogy elfogadod a kihívást, és kiállsz az Állattal, de azzal a feltétellel, hogy elengednek, ha győzöl. Az Állat beleegyezik, két férfi és két nő mászik ki a furgonból. Puskáikkal az Interceptor oldalán verve az ütemet kiabálják vezetőjük nevét. - Ál-lat. Ál-lat. Ál-lat. - A furgon hátsó ajtaja lassan kinyílik, és egy jól megtermett, félmeztelen férfi lép ki. Arcát bőrére simuló maszk fedi, ökölbe szorított kezére szögekkel kivert szíj van tekerve, és látod, hogy térdig érő csizmájának orra vasalt. Dühös bikaként fújtatva száll ki a kocsiból. Elindulsz felé, s Amber bátorítóan kiált utánad.

 

Állat             ÜGYESSÉG 11       ÉLETERŐ 16

 

A Kézitusa szabályai szerint halálig folytasd a küzdelmet. Az Állat szöges ökölvédője miatt találatai 2 pontot érnek. Ha van bokszered, az ugyancsak 2 pontot ér. Ha nincs, találatonként (minden fordulóban) 1 pontot vonhatsz le az Állat Életerejéből. Ha megnyered a harcot, lapozz a 355-re.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.09.16. 14:00 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr451386243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása