147.

 

Kiabálva utasítod a polgárokat, hogy a kabinokban keressenek menedéket. Engedelmeskednek, de csata kezdődik köztük és a támadók között. Ám a Pusztulás Kutyái egyik tagja hirtelen kiugrik a fedezék mögül, és a páncélozott benzinszállító felé rohan, amelyet neked készítettek elő a visszaútra. Rálősz, de elvéted, s már nyitja is a kabin ajtaját. Nincs más választásod, mint átrohanni a kereszttűzön, hogy megállítsd, különben elhajt az üzemanyaggal. Tedd próbára szerencséd! Ha szerencséd van, lapozz a 235-re. Ha nincs szerencséd, lapozz a 279-re.

235.

 

Lehajolva futsz a nyitott térségen keresztül, s nem talál el golyó. Lapozz a 40-re.

40.

 

Mire a tartálykocsihoz érsz, a Pusztulás Kutyája már elindította a motort. Felugrasz, és megragadod a kilincset, miközben a fickó pisztolyért nyúl. 6 ügyesség pontja van. Ha ügyesség pontszámod több vagy ugyanannyi, lapozz a 81-re. Ha ügyességed nem éri el a hatot, lapozz a 296-ra.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.10.21. 12:45 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr431465252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása