Na, ma este újra nekiállok olvasni KJK-át. Megnéztem a kis kockás füzetemet,amiben mindig felskiccelem a kalandlapot és utoljára 2008 júniusában olvastam. Basszus...hogy elrepült ez a lassan másfél év. :( :( Ezentúl megpróblálom hasznosabban kihasználni az időmet. A Gyíkkirály szigetét fogom megint elolvasni, mert bár anno végig vittem, nem írtam róla véleményt. A tulajdonságokat már kidobtam most megyek olvasni. A feeling megvan hozzá, mert kint esik az eső. :)

Egyébként lehetne majd KJK versenyeket rendezni különböző feltételekkel. :) Például egy adott karakterrel kellene végigvinni egy könyvet, egyéb megkötésekkel (pl. nem lehet szerencsét használni, stb.).

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.11.07. 01:35 2 komment

Címkék: verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr331506081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuchspeter 2009.11.07. 08:31:56

Háát, én inkább a rögzített értékeket javaslom (ügy:7 élet: 14) mint a szerencse mellőzését, hozzátéve, hogy nekem még nem sikerült könyvet így végigvinni.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.11.07. 11:24:37

Haha, mondjuk 7-es ügyességgel nem jutunk majd messzire. :) Regeltél már az oldalamon?
süti beállítások módosítása