A könyv igazán különleges nem úgy van felépítve, mint egy hagyományos KJK. Sok apró "küldetés" van benne és akár merre indulsz el hamarosan valamilyen bűnténybe ütközöl. A nyomok fontosak, anélkül bizonyos dolgokat nem tudhatsz meg. Különböző számokat kell kivonni, összeadni egymással és az így kapott fejezetpontra lapozni. Az első (újra)olvasásom annyira jól sikerült, hogy egyetlenegy (!) nyomot sem sikerült találnom a titkos összejövetellel kapcsolatban. Az elnököt megölték, a Titánvárost felrobbantották, kalandom meg végetért. :)Természetesen 0 hős ponttal.

ügyesség: 8 életerő: 24 szerencse: 8

Mivel eléggé gyenge a karakterem, ezért a Szuper Testi Erőt választottam magamnak. Ezáltal 13-as lesz az ügyességem, ha harcolni kell. Itt azért felvetődik pár kérdés, például ha civilben harcolok, akkor csak 8-as az ügyességem? És ha próbára kell tennem az ügyességem a harc közben? A szupererő mellett mér repülni is tudok. :) A könyvben azért tök jó poénok is vannak. Például megvehetem Michael Blackson Willer című albumát, vagy megnézhetem a Patkányok előadást Webbertől. :)

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.12.05. 11:00 Szólj hozzá!

Címkék: találkozás f.e.a.r. rel

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr771575484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása