Meghaltam. Lett a pincében, nem messze az áldozási oltár előtt. Valami rémlett, hogy oda nem szabad lemenni, mert mindenféleképpen megölnek, hiába van kidolgozva az a rész is. :( De tényleg, ott is be lehet menni két ajtón, harcolhatsz, titkos fejezetpontra lapozhatsz, de a végén úgyis meghalsz. Egyébként a könyv még mindig tetszik és jók a félelempontok is. Feltéve, ha magas értéket dobtam az elején. :) Most megyek és keresek valami térképet a könyvhöz.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.12.30. 12:45 2 komment

Címkék: az elátkozott ház

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr91632442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezustcica 2010.03.11. 13:45:39

jujj!! :)) nekem is megvolt ez a könyv :)) csak kölcsön adtam valakinek, és nem adta vissza ... :(( arra emlékszem, hogy iszonyat félelmetes maga az egész sztori, a képek, meg a kiszámíthatatlan lépések. nem tudhatod, hogy melyik ajtón lépsz be, mikor halsz meg. mert ugye nagyon könnyű meghalni, aztán kezdheted elölről. :/ én csak arra emlékszem nagyon-nagyon, hogy az elején, amikor bemész a házba, akkor az öreg komornyik vendégül lát, és hoz neked bort, hogy felmelegedj. és választani kell, hogy fehéret, vagy vöröset iszol-e. ez a legelső választásod, és ha rosszul döntesz, kész. véged van. egy hasznos tipp (ezt jól megjegyeztem), hogy mindenképp a vörösbort válaszd, mert a fehér mérgezett :P emlékszem egy menyasszony szellemre is, akivel beszélni kell, de amikor épp a lényeget mondaná, megzavar valaki, és el kell tűnnie. kb. ezekre emlékszem. valahol nem lehet megszerezni? ...

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.03.11. 21:53:09

Ha szerencséd van,akkor antikváriumokban vagy a netes aukciós oldalakon fellelhetsz belőle. De ha tudsz angolul még könnyebb helyzetben vagy. :)
süti beállítások módosítása