Másodjára sikerült megcsinálnom. Igazából elsőre, csak én új kalandnak tekintettem, amikor a könyv visszaküldött az elejére. Ha még nem voltam volna, egy kalandor vagy a könyvben, aki találkozik egy haldokló törpével, aki a törpekirály híres pörölyét akarja visszaszerezni, mert eltűnt a végzet erdelyében (hivatalos nevén Fekete Erdő). Később Yaztromo elmondja neked, hogy állítólag két goblin találta meg a kalapácsot és kétfelé osztották: nyelére és a fejére.

A könyv eléggé szerteágazó, sok helyre el sem jutottam, de a helyes út kicsit rövid. A kalapács nyelét meglepő módon hamar megtaláltam, egy barlangban fogvatartott goblinnál volt. A pöröly fejét már kicsit nehezebb volt megtalálni, mert egy elhagyatott ház pincéjében volt elrejtve egy kőkoporsó alján egy ghoul társaságában. Igazából nem értettem, hogyan került oda és sajnos később sem derült ki. A könyvben az ellenfelek nem erősek, ha a megfelelő tárgyak nálad vannak, akkor még csak harcba sem kell keveredned a kalapács két részének a megszerzéséhez. A vége előtt találkozol egy tolvaj bandával, ahol 1+4 ellenféllel kell megküzdened, de ezt a csatát kiválthatod ha van 5 (neked) felesleges tárgyad vagy 5 aranyad (amit át kell adnod nekik). Ezekután már egyenes út vezet Kőhidafalvára és a 400-as fejezetpontra. :)

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2010.04.06. 13:20 1 komment

Címkék: a végzet erdeje

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr891898608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.14. 21:50:06

Ahol a helyes út túl rövid volt az az Elátkozott ház volt, fél óra alatt meg lehet csinálni, de ha már elvagy vele több, mint egy órát, akkor így is úgy is véged. Genyó egy könyv volt:)
süti beállítások módosítása