Kisebb kihagyás után befejeztem a könyvet. No meg a kalandot idő előtt. Sajnos tényleg szar volt, nem is tudom, hogy mit fogok róla irni az oldalamon, de nem sokat. Kevés könyvre mondom azt, hogy nem jó, de ez szerintem közéjük tartozik. Csak bolyongtam egy föld alatti labirintusban, semmi izgalom, semmi történet, még a tanulható varázslatok sem dobják fel a kalandot.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2010.06.19. 00:15 8 komment

Címkék: fantasy lopakodó lelkek

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr42092797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antares. 2010.06.29. 14:39:57

Most, hogy olvasom én már nem is nagyon emlékszem a történetre. Ugye ez az a könyv ahol csak a felét töltöd el földalatti labirintusban és előtte céltalan kószálás?

Szó mi szó tényleg nem hagyott bennem túl mély nyomokat :)

Antares. 2010.06.29. 14:55:09

Még annyit tennék hozzá, hogy sajnos a Lopakodó Lelkek az Űr-orgyilkossal és a Csillaghajóval egyetemben kifejezetten gyenge kjk-könyvek lettek.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.06.30. 23:09:05

Igen, de a céltalan kószálás sem valami izgalmas. :(

Az Űr-orgyilkos, amolyan űrben játszodó Halállabirintus, nem tetszett, de a Csillaghajó érdekes, új szabályok, sok lehetőség, csak nagyon rövid. És még csak nem is 400 fejezetpontos.

Kelnor 2010.07.20. 18:46:43

Igazán olvashatnál már minőségi játékkönyveket is, nem csak ilyen ratyikat, mint ez a tolakodó lelkek.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.07.25. 19:12:48

Most a régi KJK könyveket akarom mind végig vinni. :)

Kelnor 2010.07.31. 07:10:02

Akkor hajrá... Én is mostanában olvastam végig szinte az összes KJK-t jó sok év kihagyás után, és szinte egyik se tetszett. :D Talán ha 3-4 volt, ami jobbnak tűnt az átlagnál, főleg a Jacksonosok, meg a Hóboszorkány és körülbelül ennyi, a legtöbb számomra már élvezhetetlen. Némelyik kifejezetten iszonyú, pl. Pusztítás maszkjai... broá.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.07.31. 11:41:51

Azért nem tetszett, mert nem az akkori fejeddel olvastad végig, hanem a mostanival és nagy elvárásokkal kezdtél neki. Igy akkor nagyon sok minden nem tetszene neked, pl ha leülnél LEGOzni az sem. :) Próbáld meg nem kapkodva olvasni, dobjál kockákkal, stb. A Pusztitás maszkjai tényleg nem volt jó, de a legtöbbje szerintem még most is olvasható.

Kelnor 2010.08.01. 08:53:27

Nem hinném, hogy ez a gond, mert nem mindegyik tűnik rossznak, mondom, vannak, amik még mindig tetszenek (meg kockázom is, és igyekszem beleélni magam, de sok így is élvezhetetlen, vagy legalábbis nem túl jó). Csak már így felnőttként jobban látja az ember, hogy melyik az, ami gagyi vagy középszerű, rosszul felépített, kidolgozatlan, extra klisés, primitív és mág sorolhatnám, meg melyik az, ami 'tényleg' igényes, ilyen egyszerű a dolog. :) Igenis vannak olyanok, amik bénák, amiket maximum a kor szépít meg, vagy az emlékek, vagy amik esetleg csak gyerekként jók, mert akkor az ember nyilván kevésbé igényes.
Mondjuk azért én a jobb KJK-k helyett vagy legalábbis mellett is szívesebben olvasnék inkább valami komolyabbat, felnőttesebbet, összességében véve kevés már nekem ez a stílus... kár, hogy a KJK/HK-jellegű lapozgatósokon túl alig van élet, sőt, szinte nincs is, főleg nálunk nincs.
süti beállítások módosítása