104.

Semmi használhatót nem találsz a kabinban, és a kocsi is üres. Önkéntelenül is megnézed a tankot, van-e benn benzin, és meglepetten látod, hogy van. A tank vastag acélból van, és azon morfondírozol, hogyan tudnál hozzájutni az üzemanyaghoz. Ha van egy tekercs műanyagcsöved, lapozz a 306-ra. Ha nincs, lapozz a 187-re.

Természetesen van! :)

306.

 

Egy üres kannát teszel a teherautó benzintankja alá, és a műanyag tömlővel összekapcsolod őket. Megszívod a csövet, hogy a benzin folyni kezdjen, aztán kiengeded a teherautó összes benzinjét, majdnem teletöltve kannádat. 1 Szerencse pontot nyersz. A kannát visszateszed az Interceptorba, és továbbhaladsz dél felé. Lapozz a 118-ra.

118.

 

A kocsi nyeli a kilométereket, s benzinórád egyszer csak üreset mutat. Ha van teli kannád, lapozz a 99-re. Ha nincs tartalék üzemanyagod, lapozz a 364-re.

Hohó!!!

99.

 

Megállsz, és egy teli kanna tartalmát a kocsiba öntőd. Szemügyre veszed az Interceptort, elég siralmasan néz ki, és kétled, hogy kibírja az utat. Ha neki állsz egy kicsit helyre pofozni, lapozz a 21-re. Ha inkább tovább mész, lapozz a 221-re.

 

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.07.01. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr261217584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása