Unalmas perceimben most ezt a kalandjátékot kezdtem el olvasni: egy 6 könyvből álló sorozat első része. Egy nidzsát alakítunk benne (Dudikoff után kedvet kaptam hozzá (: ), aki meg akarja bosszúlni mostoha apja halálát és visszaszerezni a szent Kettsuin tekercset, amit a Nyugodt Álmok szigetéről loptak el. A történet az Orb-on játszódik, ahol a Haláltalizmán KJK is. Később majd egy-két onnan ismert szereplővel is találkozhatunk. Az első könyv címe, mint ahogyan a képen is láthatjátok: Avenger. A többié pedig: Assassin!, Usurper!, Overlord!, Warbringer!, Inferno!
A harc menete és a kalandlap kicsit összetettebb az átlagos KJK-nál. A harcoknál különböző támadási módok közül választhatunk: ilyen rúgás, olyan ütés, amolyan dobás, stb... Hiába a 420 fejezetpont, amikor minden egyes harc kb 3-5 fejezetet emészt fel. Természetesen a könyv elején felhívják a figyelmünket arra, hogy a könyvben olvasottak utánzása komoly sérülésekhez vezethetnek. :) Ezenkívül van még belsőerőnk (chi) és 9 szuper nindzsa képességünk. Ezek közül a shuriken dobás tudománya adott és még másik hármat választhatunk hozzá. Igy, ha folyamatosan játszunk, akkor a 6. könyv végére mind a 9 tulajdonság a birtokunkban lesz.
Egyébként a fejezetek hosszabbak az átlagosnál és hogy mennyire lesz lineáris a könyv az a következő napokban ki fog derülni.
 
Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.04.08. 15:00 2 komment

Címkék: angol ninja nindzsa way of the tiger way of the tiger 1

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr431053960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuchspeter 2009.04.08. 21:57:35

--- Spoiler ---
Nagyon jó sorozat, kár hogy nem csinálták ez utolsó részt. Persze így is nagyon izgalmas.
Tinyucsev (vagy ki) és Kassandra mega idegesítőek benne. Haláltalizmánban is ők voltak.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.09. 00:42:47

Akkor átküldöd az első kettő Freeway Warriort? :)
süti beállítások módosítása