20.

A Ford hirtelen balra húzódik, hogy onnan előzzön, de számítottál erre a manőverre, és sikerül megakadályoznod. 1 szerencse pontot nyersz. Továbbra is vezetsz, és te haladsz át a célvonalon. Az Interceptor jó fél kocsihosszat rávert a Fordra. Megnyerted a Blitz-versenyt. Lapozz a 111-re.

111.

A nézők köréd gyűlnek, hogy gratuláljanak. A Ford vezetője kiugrik az autóból, becsapja maga mögött az ajtót, és elrohan. - Úgy tűnik, rossz vesztes - mondja valaki -, igaz, ez az első eset, hogy kikapni láttam. - A lány, aki elindította a versenyt, átnyújtja a díjadat, egy kanna benzint, amit azonnal beteszel az Interceptorba. - Fél óra múlva kezdődik a következő futam - mondja. - Addig leülünk ott a fák alá. Van kedved velünk tartani? - Visszautasítod ajánlatát, mert szeretnél tovább haladni. Elmennek, s te átnézed az Interceptort, nincs-e valami komolyabb baja. Miközben a motor fölé hajolsz, érzed, hogy valaki megveregeti a vállad. Felnézel. A tetovált férfi az, aki a kapu tetején ült. - Mit is mondtál - kérdezi fenyegető hangon - melyik bandába tartozol? - Mit felelsz?

 

A Fekete Macskákéba?          Lapozz a 44-re.

A Fekete Patkányokéba?        Lapozz a 156-ra.

A Fekete Denevérekébe?        Lapozz a 228-ra.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.04. 09:00 1 komment

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr681162579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása