28.

 

Peter udvarához hajtasz, és a műhelybe állítod az Interceptort. Peter gyorsan átvizsgálja a motort, és azt mondja, hogy csak úgy tud a gyorsulásán javítani, ha beépít egy szuperbefecskendezőt. Ez pedig 100 hitelbe és némi gyógyszeredbe kerül. Ha akarsz és tudsz Peternek 100 hitelt adni, és két gyógyszercsomagot a mentőládádból, lapozz a 141-re. Ha vissza akarod, vagy vissza kell utasítanod az ajánlatát és tovább hajtasz dél felé, lapozz a 88-ra.

Természetesen van elég pénzünk és egészségügyi csomagunk. :)

 

 141.

Lepihensz az árnyékban, míg Peter a motort szereli. Peter vidáman fütyörészve csavargat, kalapál, míg te félálomban bóbiskolsz. A szerelő két óra múlva lecsapja a motorház tetejét. - Oké, útra kész - mondja. Kifizeted Peternek a 100 hitelt és a kétcsomag gyógyszert, aztán beindítod az Interceptort, és kilősz vele, ahogy csak bírsz. Érzed, mennyivel jobban gyorsul, és elégedetten elmosolyodsz. Peter jó munkát végzett. 1 Szerencse ponttal gazdagabb vagy. Lapozz a 88-ra.

Hurrá!!! :)

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.06.08. 12:50 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr311171274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása