198.

Eléred a szögesdrót kerítést, és nyolc kocsit látsz a parkolóban. A kerítés túl sűrű ahhoz, hogy a rések között átférjél. Ha viszont van drótvágó ollód, lapozz a 85-re. Ha nincs, lapozz a 255-re.

85.

Gyorsan átvágod a drótot, és bemásztok a telepre. Amber járműtől járműig siet, s kis bombát tapaszt a motorblokkokra. Amikor végzett, int, hogy mehettek. Leosontok a hegyről, és amikor már látótávolságon kívül vagytok, futni kezdtek. Hirtelen meghalljátok a robbanásokat, de csak hetet számoltok. - Az egyik bomba gyújtószerkezete hibás lehet - lihegi Amber futás közben. Halljátok, hogy egy motor beindul, és hátranézve látjátok, hogy két fénykör távolodik az égő roncsok lángjaitól. A Pusztulás Kutyái vissza akarnak vágni támadóiknak. Ha életerőd jelenleg 10, vagy afölött van, lapozz a 107-re. Ha kevesebb 10-nél, lapozz a 326-ra.

107.

Úgy rohantok, mint a villám, közben többször is hátrapillantasz a hegyen köröző kocsira, amely a nyomotokat keresi. Már csak kétszáz méterre vagytok az Interceptortól, amikor megtalálják, és a kocsi űzőbe vesz. Dühödt hang visszhangzik a sivatagban, amint valaki egy hangszórón keresztül harsogja. Megállj nincs menekvés az Állat elől. Egyre hangosabban hallod a fenyegetést, ahogy a jármű közelebb ér. Végre odaértek az Interceptorhoz, és mindketten beugrotok, az utolsó pillanatban, amikor üldözőitek már-már elértek benneteket. Lapozz a 158-ra.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.08.06. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr891292607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása