7.

Amber rábeszél, hogy térjetek le az útról, és haladjatok kelet felé a köves sivatagon keresztül. Amikor az Interceptort már nem lehet az útról látni, a lány szól, hogy állj meg, és várjatok, míg besötétedik. - Frissnek kell lennünk az éjszaka - mondja. - Hoztam valamit ami ébren tart majd minket. - S ezzel boldogan a zsebébe nyúl. Tedd próbára szerencséd! Ha szerencséd van, lapozz a 319-re. Ha nincs, lapozz a 136-ra.

319.

Amber szőlőcukrot és szintetikus energiatablettákat ad. 4 Életerő pontot nyersz. Lapozz a 32-re.

32.

Minden felszerelésedet két hátizsákba pakolva elindultok a Pusztulás Kutyáinak tábora felé. Telihold van, könnyen tájékozódtok a sivatagban. Iránytűd segítségével folyamatosan keletnek haladsz. Egy óra múlva tűz fényét látjátok a messzeségben egy kis emelkedőn. Amber suttogva magyarázza, hogy a Pusztulás Kutyái sátrakban élnek egy alacsony, lapos hegytetőn, és ott parkolnak kocsijaik is. Amikor a hegyhez érsz, látod, hogy az emelkedő nem veszélyes, egykettőre fönn is vagytok. Hasra feküdve figyelitek a táborban zajló mozgást. A banda a tábortűz körül ül, isznak, nevetgélnek. Két őr, mindkettő puskával felfegyverkezve, lassan járőrözik a tábor körül. Úgy döntesz, hogy körbekúszol a hegy oldalán a szögesdrót kerítéshez, és megteszed amit elterveztél. Az egyik őr közvetlen fölötted megy el, és egészen belelapulsz a hegyoldalba, hogy ne vegyen észre, de Amber véletlenül megrúg egy kis követ, s az néhány métert gurul lefelé a hegyről. A sivatagi éjszaka csendjében ez iszonyú hangosnak tűnik. Tedd próbára szerencséd! Ha szerencséd van, lapozz a 76-ra. Ha nincs, lapozz a 160-ra.

76.

Az őr ügyet sem vet a guruló kavics hangjára, a viccekre figyel, amelyeket barátai a tűz mellett mesélnek. Elmegy melletted, s tovább kúszhatsz a kerítés felé. Lapozz a 198-ra.

Itt már élég húzós lesz a könyv. Ez bizonyítja az is, hogy 3 szerencsepróba volt egymás után.

Szerző: Kaland-Játék-Kockázat  2009.08.06. 13:40 Szólj hozzá!

Címkék: kjk az országút harcosa online könyv játszunk online

A bejegyzés trackback címe:

https://kjkk.blog.hu/api/trackback/id/tr671292600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása